Türkiye'de artık her güninsanlar amerikan güreşine sahte,yalan,saçmalık,gerçekten devurmuyorlarki tarzı şeyler söylemeye başladı.Ama kısa süre önce
EddieGuerrero adlı efsane kalp yetmezliğinden gitti.Ben burda bu yazıyıtürkiye'de yapılan bu yanlışı düzeltmek için yazıyorum.Güreşte kan yokdiyenlerin alnını
karışlarım.Öncelikle güreşçiler her gün kendini 300400 kere tahtalara atıyor.Bunun karşılıklarında aldıkları parayadeğmez.Bunları ne için mi yapıyor bazı kendini
bilmezleri eğlendirmekiçin.Karşılığına bakın.Owen Hart öldü.Eddie Guerrero öldü bilmem kimöldü.Bunların hepsi sizin için sizi eğlendirmek için hayatını
tehlikeyeatıp öldü.Hele Mick Foley adlı bir güreşçinin bir maçında kulağıkoptu.Bir maçta da kafesin üstünden spikerin masasına balıklamaatladı.Bu adam bu
kadar şey yaptı.Sabu'yu örnek vermek gerekirsekırılan kemik sayısını gerçekten ben unuttum.Bunlar normal bir güreşçiiçin hiçde iyi şeyler değil.Ama bizim için
yapıyorlar.Siz o sıcakkoltuklarınızda otururken onlar her gün acıdan ölüyor.İsteseler başkamesleklerde bulunabilirler ama sırf bizim bu sporu sevmemiz
içinçalışsın yorulsun ter döksün bazıları ölsün.Ama biz hala sahte diyelim.