ЦЧĠцŔąҜ
| Konu: Rey'e rakip geliyor Ptsi Haz. 22, 2009 12:13 am | |
| Ünlü Super Luchas mecmuasının sitesine göre WWE, Meksikalı yıldız Dos Caras Jr. ile üç senelik anlaşma sağlamış. Meksika ve Japonya'da güreşen 32yaşındaki isim, özellikle Consejo Mundial de Lucha Libre (CMLL) kariyeriyle bilinmekte. Kendisi CMLL şampiyonluğu yaşamış olmasının yanı sıra, MMA maçlarında da yer almış. İsmi "İki Yüz" anlamına gelen Dos Caras Jr., luchador Dos Caras'ın oğlu ve bir diğer ünlü güreşçi Mil Mascaras'ın yeğeni. Mecmuanın açıklamasına göre Dos Caras Jr. direkt olarak WWE'nin kadrosunda yer alacak ve WWE'nin eğitim kampı olarak bilinen FCW'ya gitmek zorunda kalmayacak. Kendisi ayrıca isim, maske ve imaj haklarını koruyacak ancak WWE'de çalıştığı sürece bunlardan faydalanılmasına izin verecek. Söylenene göre WWE kendisine Ocak 2009'da da teklif yapmış, ancak o zaman WWE kendisine isim ve imaj hakkı özgürlüğünü sağlamayınca anlaşmaya varılamamış. Dos Caras Jr.'ın WWE gelişi, özellikle lucha libre tarzı güreşi seven isimler için merak konusu olurken, ileride gerçekleşme ihtimali olan bir Dos Caras vs Rey Mysterio çekişmesi gözümüzde canlanıyor | |
|
ŃąþŠŦĕя Admin
Mesaj Sayısı : 130 Rap Derecesi : : 19 Kayıt tarihi : 22/05/09 Yaş : 28
| Konu: Geri: Rey'e rakip geliyor Ptsi Haz. 22, 2009 3:41 pm | |
| reye nihayet rakip çıktı | |
|
**ТҢę ҢąЯđ ฿ØЧZ**
Mesaj Sayısı : 156 Rap Derecesi : : 41 Kayıt tarihi : 22/05/09 Yaş : 28
| Konu: Geri: Rey'e rakip geliyor Çarş. Haz. 24, 2009 10:38 am | |
| Bnce Kmse Reye Rakip Olmz Jeff Hardy Bile Rey Ne Ypar Ne Edr Jeff i Yner | |
|
**ТҢę ҢąЯđ ฿ØЧZ**
| Konu: Geri: Rey'e rakip geliyor Perş. Tem. 16, 2009 12:35 pm | |
| Bu Haber Yalan Ve Ben Şunu Öğrendim Reymysteri Sadece Hareketleri İyi Yapıyor Ama Bir Yumruk Yiyince Bir Daha Kalkamıyor O Yüzden Yeni Kararım Jeff Hardy Rey e Twist Of Wade Yapsa Sonradanda Bir Swanton Bomb Yapsa Rey Bi Daha Kalkamaz... | |
|
ЦЧĠцŔąҜ
| Konu: Geri: Rey'e rakip geliyor Perş. Tem. 16, 2009 8:26 pm | |
| nası yani bu adam wwe ye gelmicek mi | |
|
**ТҢę ҢąЯđ ฿ØЧZ**
| Konu: Geri: Rey'e rakip geliyor Perş. Tem. 16, 2009 8:27 pm | |
| Hayır gelmicek Uygurak sen Bana msneni öm olarak göndersene...acil.. | |
|